PVC vloeren van MFlor voor een betere wereld

 

“PVC, dat is toch chemisch en schadelijk?”
De PVC vloeren van MFlor niet!

De basis van PVC is verkrijgbaar in veel verschillende kwaliteitsniveaus. PVC is een chemisch product wat van nature keihard is. Om dit te kunnen verwerken tot bijvoorbeeld een vloer worden er weekmakers aan toegevoegd om het product flexibeler te maken. De keuze voor de juiste grondstoffen van het PVC en de weekmakers is dan ook van groot belang voor jouw gezondheid.

Bij MFlor stellen ze veiligheid en gezondheid boven alles. Om die reden voldoen alle designvloeren niet alleen aan de strengste normen van ECHA voor interieurtoepassingen, maar voldoen ze zelfs aan dezelfde norm die gesteld is voor kunststof materialen in speelgoed en kinderverzorgingsartikelen die in de mond gestopt mogen worden.

Er wordt dus alleen gebruik gemaakt van een aflaatvrije weekmaker. Daarnaast hebben alle designvloeren een zeer lage emissiewaarde. Niet voor niets beschikken de vloeren over het Eurofins Indoor Air Certificate Gold, waarbij ze meer dan voldoen aan de aller strengste eisen.

Daarnaast zijn alle vloeren van MFlor duurzaam en volledig recyclebaar.

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

PVC vloeren van MFlor zijn veelzijdig en comfortabel

De duurzame PVC vloeren van mFLOR zijn in vele opzichten comfortabel te noemen. Ze zijn onderhoudsvriendelijk, beperken loopgeluiden tot een minimum en zijn geschikt voor vloerverwarming én koeling.

Geniet van de stilte

In tegenstelling tot echt hout en laminaat vloeren, zorgen de PVC vloeren van MFlor voor een minimum aan loopgeluiden. Dat de vloeren qua look en feel niet onder doen voor de natuurlijk houten variant maakt de keus voor PVC extra eenvoudig. Toch?

 

Eenvoudig te onderhouden

De volledige MFlor-collectie is uitstekend bestand tegen slijtage en zeer eenvoudig in onderhoud en schoonmaak. Hierdoor ben je verzekerd van gebruiksgemak en een optimale levensduur.

 

PVC vloeren van MFlor zijn perfect te gebruiken in vochtige ruimtes

De PVC vloeren van MFlor zijn waterbestendig en daardoor zeer goed te gebruiken in vochtige ruimtes als de keuken of de badkamer.

Nieuwsgierig geworden naar hoe een bepaalde vloer van MFlor in een leefruimte staat? Bekijk het in de visualiser van MFor

Of op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up