Verouderde houten vloeren

De verouderde houten vloeren van Elkwood zijn bijzondere vloeren! Een houten vloer met een antieke uitstraling alsof deze al honderd jaar in een kasteel heeft gelegen is verkrijgbaar in vrijwel elk patroon en in talloze kleuren. Met een verouderde houten vloer van Elkwood gaat u voor kwaliteit, een unieke uitstraling en jarenlang woonplezier! Het feit dat u dit leest geeft al aan dat u op zoek bent naar een bijzondere vloer. Die vindt u gegarandeerd bij Elkwood Vloeren!

Verouderde houten vloeren in een klassiek of modern interieur

Verouderde houten vloeren van Elkwood zijn absoluut tijdloos en passen in vrijwel ieder interieur. Een kleine klassieke visgraat met een band en bies past natuurlijk goed in een interieur met veel oude elementen. Maar tegenwoordig is het een trend om oud met modern te combineren. Plaats op deze vloer een licht design interieur en een smaakvolle combinatie is het resultaat! Een plankenvloer creëert een sfeer van rust en kan door de combinatie van de juiste breedte met de juiste kleur een hele goede aanvulling zijn op uw huidige interieur. Elkwood Vloeren wil u hier graag in adviseren.

Woont u in een nieuwbouwsituatie met veel zand om de deur, een spelende hond, een naaldhakje of een speelgoedauto die door de kamer vliegt? Het maakt niet meer uit! U hoeft nooit meer bang te zijn voor een krasje of een deukje want een verouderde vloer wordt alleen maar mooier met de jaren. Hij zal zich langzaam gaan verouderen naar de ruimte waarin u leeft. Alsof hij daar al honderd jaar heeft gelegen.

Minder onderhoud

Een ´normale´ parketvloer moet je gemiddeld tussen de 5 en 10 jaar opnieuw schuren en behandelen. De vloer vertoond dan vaak sporen van slijtage die niet meer acceptabel zijn omdat de uitstraling van de vloer zich daar niet voor leent. Een verouderde vloer ziet er over tien jaar mooier uit dan ooit tevoren en hoeft dus niet geschuurd te worden maar behoeft enkel het onderhoud volgens de instructies van Elkwood Vloeren.

Genieten van een verouderde vloer kan niet moeilijk zijn. De kwaliteit is uitstekend, de uitstraling uniek en het onderhoud is eenvoudig. Met een verouderde vloer bent u dus altijd de koning te rijk!

DiLegno exclusief bij Elkwood

Elkwood Vloeren heeft het exclusieve dealerschap van Di Legno verouderde vloeren voor Friesland, Groningen en Drenthe. Een echte Di Legno vloer wordt altijd geleverd met een uniek genummerd certificaat waardoor u behoed wordt voor namaak. Andere merken verouderde vloeren die Elkwood u kan leveren zijn Lieverdink, Kährs, Grigio en Hertog.

keyboard_arrow_up