Elkwood Vloeren

Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken. Dat zijn de kenmerken van het familiebedrijf Elkwood Vloeren. Met inmiddels de derde generatie werkzaam in het bedrijf, is onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal, Elkwood Vloeren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland. Overtuig uzelf en bezoek onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen.

Bij Elkwood Vloeren vindt u alle soorten “harde vloerbedekking”. Van ambachtelijk gelegde vloeren in de meest mooie patronen waaronder het nu zo populaire visgraat patroon tot prachtige natuurlijke kurkvloeren of slijtvaste pvc-vloeren. Ook voor de doe-het-zelver bieden wij u een ruim assortiment houten-, PVC-, kurk– en laminaatvloeren van de bekende merken.

Elkwood Vloeren is onafhankelijk vloeradvies

Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis. Van al onze vloeren zijn voor u ook grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u thuis in de betreffende ruimte en met de juiste lichtval een goede keuze maken. Wij bieden u een ruim assortiment vloeren in hout, kurk, PVC en laminaat en kunnen u daardoor objectief en zonder “sturing” adviseren. Onafhankelijk en persoonlijk advies is een vanzelfsprekende service van Elkwood.

Gerenommeerde merken

Elkwood is niet gebonden aan een inkooporganisatie. Daardoor kunnen wij een gevarieerd en scherp geprijsd assortiment aanbieden. Bij Elkwood vindt u natuurlijk de gerenommeerde merken zoals o.a. Barlinek, Bauwerk, CozyOak, Floer, Meister, Parky, Moduleo, Floorify, MFlor, VivaFloors, QuickStep, Beautifloor, Designflooring, Wicanders, Amorim, Forbo, vtwonen, vivafloors, Floorsense, Lieverdink, Di Legno, Solidfloor, FloorQ en Kährs. Niet alleen houten vloeren maar daarnaast ook kurkvloeren en PVC vloeren maken onderdeel uit van het uitgebreide assortiment.

Bent u nieuwsgierig geworden en wenst u meer informatie? Kom voor een vrijblijvend gesprek langs bij Elkwood Vloeren aan de Icarus 17 in Heerenveen. Wij helpen u graag! Wilt u alvast wat inspiratie op doen vanuit u luie stoel? Neem dan ook eens een kijkje in onze Elkwood webshop. Hier treft u een groot gedeelte van ons assortiment?

U vindt bij ons geen gordijnen, zonwering, haarden en meubelen. U kunt ons dan ook met recht een vloerenspecialist noemen!
Rob en Tjarda van der Wal Elkwood vloeren
keyboard_arrow_up