Horeca vloeren

Een trendy discotheek heeft een andere vloer nodig dan een Ierse pub. Ook een Argentijns restaurant zal voor een andere vloer kiezen als een haute-cuisine restaurant. Horeca vloeren zijn er in alle soorten en maten. Allemaal vragen ze een aparte benadering. Kortom: Horeca vloeren dienen aan te sluiten bij de sfeer en uitstraling van het bedrijf. Elkwood Vloeren begrijpt dit als geen ander en levert maatwerk tegen de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Horeca vloeren moeten er niet alleen mooi uitzien. Er worden vooral zware eisen gesteld aan onderhoud, slijtvastheid en de afwerking van de vloer. Kiest u voor een houten vloer met een slijtvaste- en onderhoudsarme olielaag? Of toch voor een PVC-plankenvloer met een bijna onverwoestbare toplaag van massief PVC. In onze zaak in Heerenveen kunnen we u op al deze vragen een deskundig advies geven. Bovendien kunt u de diverse vloeren op grote panelen bekijken.

Tilja-vloeren

Erg populair in horecaruimtes zijn onze verouderde Tilja-vloeren. Deze Tilja-vloeren hebben het uiterlijk en alle positieve eigenschappen van een massief houten vloer, maar niet de onvermijdbare nadelen. De dikte van de massieve toplaag is net zo dik als de effectieve laag hout van een massieve plankenvloer, maar door de gelaagde opbouw van een Tilja-vloer is deze veel vormstabieler. In de praktijk betekent dit nagenoeg geen kans op kiervorming en kromtrekken van de vloerdelen wat bij massieve vloerdelen niet te voorkomen is. De stabiliteit van een Tilja-vloer maakt het mogelijk de vloer massief te verlijmen op een deklaag met vloerverwarming.

Ruim assortiment houten horeca vloeren

In onze groothandel aan de Icarus 17 in Heerenveen en via onze webwinkel Horeca Vloeren Nederland bieden wij u een zeer ruim en voordelig assortiment houten horeca vloeren aan. U kunt zelf een behandeling of bewerking kiezen. Elkwood Vloeren werkt uitsluitend met A-merken olie en lak. U vindt bij ons al een eikenhouten vloer vanaf € 25,95 per m²!!

Toch meer interesse in een PVC, laminaat of kurk vloer? In onze Elkwood webshop vindt u ons ruime assortiment.

keyboard_arrow_up