Houten vloeren

Wanneer u op zoek bent naar houten vloeren bent u bij ons aan het goede adres. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom in Heerenveen aan de Icarús 17. Wij bieden een ruim assortiment en zijn van alle markten thuis. Parket, hout, kurk, PVC en Laminaat? Wij verkopen het allemaal. Voor ieder wat wils!

Uw wens is onze opdracht!

Bij ons treft u houten vloeren van hoogwaardige kwaliteit. Nagenoeg al ons hout is afkomstig van Europese bodem. U heeft keus uit wel 40 verschillende houtsoorten en al onze houten vloeren worden in onze eigen werkplaats bewerkt en afgewerkt.

Kant en Klare vloeren

In onze showroom treft u een ruim assortiment kant en klaar afgewerkte houten vloeren. Deze zijn te bewonderen op grote stalen aan de wand zodat u een goed beeld kunt vormen van hoe dat er bij u thuis uit zou kunnen komen te zien. Enkele merken binnen ons assortiment zijn o.a. Barlinek, Bauwerk, CozyOak, Di Legno, Kährs, Floer, Meister, Parky en Solidfloor. Nieuwsgierig? Een gedeelte van ons assortiment is te bewonderen in onze webshop.

Houten vloeren geheel naar wens gemaakt!

Mocht u binnen ons kant en klare houten vloeren assortiment nu niet de vloer van u dromen kunnen vinden? Wees niet getreurd. Een houten vloer van Elkwood is uniek! Hij kan namelijk geheel naar uw wens gemaakt worden. Elke vloer is maatwerk door de keuze van houtsoort, patroon bewerking en afwerking. U heeft keus uit allerlei kleuren olie of lak die wij er vervolgens voor u in onze werkplaats op aan kunnen brengen. Daarnaast zijn er verschillende bewerkingen mogelijk zoals; roken, branden, bezagen, borstelen, verouderen, schuren en beitsen. Elk van deze opties geeft weer een heel ander uiterlijk mee aan uw vloer. Op deze manier krijgt u een unieke vloer geheel naar uw eigen smaak gemaakt. Dus bent u op zoek naar een houten vloer, parketvloer, duoplank vloer, planken vloer, kurkvloer, laminaat vloer of een vloer van PVC dan kunnen wij u zeker van dienst zijn.

Kom langs in onze showroom voor een vrijblijvend advies! Samen met u bekijken wij de mogelijkheden passend in uw situatie.

Afmetingen van onze houten vloeren

Ook hierin kunnen wij u goed tegemoet komen. Wij verkopen onze houten vloeren in diverse lengte en breedte maten. De lengte en breedte van een plank is erg bepalend voor het uiterlijk van uw vloer. Kiest u voor onze extra lange planken dan creëert u een ruimtelijke sfeer in uw woning.

Werkwijze

Graag komen wij bij u langs voor een goed advies. Van al onze vloeren zijn grote stalen beschikbaar. Op deze manier kunt u in de betreffende ruimte met de juiste lichtval een goede keuze maken.

Al onze parketteurs hebben jarenlange ervaring in het leggen van houten vloeren. Wanneer u de keuze maakt om uw vloer door ons te laten leggen bent u verzekerd van het feit dat uw vloer wordt gelegd door een echte vakman. Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis!

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede houten vloer voor een betaalbare prijs dan is onze Duoplank misschien iets voor u. Klik hier voor meer informatie over Duoplanken. Of klik hier om ons assortiment Duoplanken te bekijken.

Schroom niet contact met ons op te nemen via 0513 22 60 15  voor meer informatie of kom langs in onze showroom in Heerenveen. Wij helpen u graag in uw zoektocht naar een geschikte vloer!

keyboard_arrow_up