Kunststof vloeren van Meister gifvrij!

Meister is er in geslaagd om kunststof vloeren te maken zonder PVC. Ondanks dat er geen PVC verwerkt is in deze vloeren van Meister, beschikken ze wel over de positieve eigenschappen van een PVC vloer. Kortom: Met deze vloer haal je wel de pluspunten maar niet de minpunten van een PVC vloer in huis. Wal wil een mens nog meer.

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

Kunststof vloeren van Meister:
“Wel de lusten niet de lasten”!

“Vinylvloeren zonder vinyl”, dat zijn de pvc-vrije designvloeren op basis van kunststof van MEISTER. Maar hoe zit dat dan precies? De kunststof vloeren van Meister beschikken wel over alle bekende voordelen van PVC en vinyl maar ze bezitten niet de nadelen daarvan. Zo geniet je wel van het watervaste, onderhoudsvriendelijke, robuuste en sterke karakter maar wordt je niet blootgesteld aan schadelijke weekmakers. Wat wil een mens nog meer zou je denken toch!?

Een vloer van Meister is voor het hele huis de ideale vloer die tegen een stootje kan. Zo is de vloer warm aan de voeten, geluiddempend door de Silent-Touch technologie, makkelijk in onderhoud en mooi door de natuurgetrouwe decors. Daarnaast blijven de vloeren stabiel onder invloed van warmte, zijn ze ecologisch en gegarandeerd vrij van PVC of ongezonde weekmakers. Het is “HET gezonde alternatief voor een PVC vloer.

Meister biedt in hun kunststofvloeren collectie twee productvarianten aan. De makkelijk zelf te leggen klik vloeren die bovendien ook nog eens beschikken over ingebouwde contactgeluiddemping en de extra dunnen volledig te verlijmen plak vloeren.

Op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.

klik hier voor onze hele collectie van Meister
keyboard_arrow_up