PVC vloeren van Vivafloors:
“Vloeren voor het leven”

Wanneer je van plan bent een nieuwe vloer te kopen is het belangrijk dat je een vloer kiest die goed bij jou en je manier van leven past. Hierbij dien je dan rekening te houden met kwaliteit, levensduur, onderhoud en prijs. Daarnaast is het ook nog belangrijk dat de vloer bij je interieur en stijl van wonen past. Best veel dingen om rekening mee te houden dus… Met de PVC vloeren van Vivafloors kan dat. Vivafloors maakt de keuze een stuk eenvoudiger voor jou!

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

Hoogwaardige PVC vloeren tref je bij Vivafloors. Daarnaast is de volledige collectie  afgestemd op de wensen van de klant. Vivafloors heeft de vloer waarbij je je thuis voelt. Dat is dan altijd een vloer die je als ‘beste koop’ ervaart. Met Vivafloors koop je een vloer voor het leven. Kies je voor Vivafloors, dan kies je voor een kwalitatief hoogwaardige vloer voor een passende prijs.

Binnen deze collectie PVC vloeren tref je vloeren die je kunt plakken en daarnaast heb je ook nog de keus uit een click variant. Zoals de naam al doet vermoeden is het de bedoeling dat we de lijmvariant verlijmen ofwel plakken op de ondervloer en zijn click variant vloeren voorzien van een handig clicksysteem waardoor ze los liggen van de ondervloer.

 

PVC vloeren van Vivafloors ten opzichte van het milieu de veiligheid en gezondheid

Vinyl / PVC komt veelvuldig voor in allerlei materialen. Een hoge kwaliteit vinyl wordt eveneens dagelijks gebruikt in de medische wereld (bloedzakjes, katheters, buisjes voor dialyse, etc.). Vivafloors gebruikt diezelfde kwaliteit om haar vloeren te produceren. Daardoor voldoen deze vloeren ruimschoots aan de eisen omtrent veiligheid en gezondheid.

Voor het welzijn van klanten en gebruikers wordt er speciale aandacht besteed aan de volgende items:

  • Selectie van grondstoffen (verbod van zware metalen en oplosmiddelen, etc.);
  • Beheersing van de uitstoot van SOVS (Samenstellingen van Organische Vluchtige Stoffen) voor een betere kwaliteit  van de lucht binnenshuis;
  • Weerstand tegen brand.

Recycling   

Vinyl/PVC is één van de weinige materialen die 100% recyclebaar is. Daarbij kan het onbeperkt gerecycleerd en vervaardigd worden in nieuwe producten.

De PVC producten van Vivafloors bestaan uit zogenaamd Virgin PVC. Dat wil zeggen dat het eerste kwaliteit PVC is. Het is dus pure PVC die niet vervuild is met mindere kwaliteiten PVC. Er kan dus weer een ander product gemaakt worden (gerecycled) wanneer dit PVC vermalen is.


Certificatie

Milieu, hygiëne en gezondheidszorg vinden we met ons alleen steeds belangrijker. Daarom testen we ook alle producten van Vivafloors op de strenge eisen van milieu, hygiëne en gezondheidszorg.

De hele collectie PVC vloeren van Vivafloors voldoet aan de strenge AgBB normen en is daarmee DIBT gecertificeerd. Het DIBT certificaat omvat de minimale en maximale eisen die door het Deutsche Institut für Bautechnik worden opgesteld aan bouwproducten en de emissiewaarden hiervan.

Bekijk de volledige collectie PVC vloeren van Vivafloors in onze webshop of in de brochure van Vivafloors

Bent u op zoek naar meer informatie over PVC in het algemeen? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up