PVC vloeren van Floorify

Op zoek naar een warme en tijdloze vloer die ook nog eens een onvergetelijke indruk nalaat in nagenoeg elke hedendaagse leefruimte? De PVC vloeren van Floorify hebben het!

Deze PVC/vinylvloeren combineren het beste van 2 werelden: De warme uitstraling van parket en de strakke look van beton of het spikkel geweld van Terrazzo met een absoluut gebruiksgemak. Deze vloeren zijn dun, stil, warm, watervast en daarnaast ook op zowat elke ondergrond eenvoudig te installeren met een kliksysteem.

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

De PVC vloeren van Floorify zijn er als plankenvloer met een hout-look of als tegelvloer met steen-look. Ze zijn door hun sterke, comfortabele en watervaste eigenschappen geschikt voor gebruik in nagenoeg alle ruimten in huis. Daaronder vallen ook de natte ruimten zoals bijvoorbeeld de badkamer.

Wat maakt de vinyl / PVC vloeren van Floorify zo uniek?

Qua opbouw lijkt het een klassieke clickvinylvloer van 4,5 millimeter dik en een slijtlaag van 0,55 millimeter (klasse 33 voor de kenners). Maar het geheim zit in de unieke geluidsabsorberende en watervaste kern. De klikverbinding van Floorify is dubbel zo sterk als die van een 8 millimeter dikke laminaatvloer en minstens 4 keer zo sterk als soepel clickvinyl.

PVC / Vinyl als hout
Floorify heeft met haar PVC /vinylvloeren collectie haar best gedaan om de unieke uitstraling en het gevoel van hout zoveel mogelijk te evenaren. Natuurgetrouwe decors, warme kleuren en authentieke groeven geven de vloer die natuurlijke look-and-feel die zo aantrekkelijk is. Elke plank is het resultaat van een zoektocht naar de ultieme balans tussen karakter, kleur, glans en afwerking.

PVC / Vinyl als beton
Het is momenteel helemaal hip om een industriële touch mee te geven aan je interieur. Floorify heeft hier in de PVC / vinyl tegel collectie rekening mee gehouden. De tegels zijn op uitzonderlijk groot formaat met een zeer subtiele randafwerking. Op deze manier creëer je een giet- of betonvloer-look.


Makkelijk te leggen

De vloeren van Floorify zijn net zo makkelijk te plaatsen als een laminaatvloer. Het handige kliksysteem maakt het plaatsen erg geschikt om door de doe-het-zelver te doen. Deze klikvloeren hoeven dus ook niet verlijmd te worden. Je kunt gewoon de ondervloer uitrollen, klikken en klaar!!

Zie hieronder de collectie van Floorify of bekijk ze in onze eigen Elkwood webshop.

keyboard_arrow_up