Renovatie van uw vloer

Ondanks regelmatig onderhoud van uw parketvloer, kan er door intensief gebruik toch aanleiding zijn tot vloer renovatie. Ook door brand of wateroverlast kan uw vloer beschadigd zijn. Elkwood Vloeren kan indien nodig plaatselijk uw vloer repareren of deze in zijn geheel schuren en afwerken. De expert van Elkwood Vloeren kan vrijblijvend een bezoek brengen aan uw woning om de schade vast te stellen en een kostenraming te maken. Elkwood Vloeren werkt bij schadegevallen samen met de meeste grote verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus.

Maar ook als u uw vloer gewoon een geheel nieuwe uitstraling wilt geven omdat u bijvoorbeeld een beetje bent uitgekeken op de kleur, kunnen wij u van dienst zijn! Wij hebben de kennis, gereedschappen en materialen in huis om uw vloer een compleet andere look te geven. Vraag naar de mogelijkheden…

Hieronder een paar voor en na foto’s van vloerrenovaties die door ons gedaan zijn.

Aanhelen na renovatie

Wanneer er na een verbouwing of bijvoorbeeld het verplaatsen van de keuken of haardpartij een open ruimte in uw parketvloer ontstaat, kan Elkwood Vloeren dit in de meeste gevallen onzichtbaar voor u repareren met nieuwe materialen. Wij werken met de meest moderne schuurmachines. Hierdoor wordt de stofoverlast tot een minimum beperkt.

Schuren en afwerken

Wanneer u uw houten vloer laat schuren en afwerken kunt u kiezen voor een geheel nieuw uiterlijk van uw vloer. Wat dacht u van een “white wash ” olie op uw geel/bruin verkleurde eiken parketvloer? Of een warme bruine antieke kleur? Of een speciale kleurloze Skylt lak of Bona Naturale lak waardoor uw vloer de lichte natuurlijke kleur behoud die hij net na het schuren heeft gekregen. Het kan allemaal…

Wij schuren uw vloer al vanaf € 13,00 per/m².

Verhuur van polijstmachines

Wanneer u besluit zelf uw vloer een onderhoudsbeurt te geven bent u bij Elkwood Vloeren ook aan het goede adres. Voor de handige doe-het-zelver verhuren wij onze professionele polijstmachines. U bent dus altijd verzekerd van machines van topkwaliteit. Al onze machines voldoen aan de strengste veiligheidseisen en normen. Informeert u ook eens naar ons vriendelijke tarief voor een vloerrenovatie, het reinigen en oliën of polishen van uw houten vloer.

De meeste materialen om uw vloer te voorzien van een nieuwe olie- of laklaag zijn bij Elkwood Vloeren op voorraad. U kunt kiezen uit diverse merken en kleuren. Laat u adviseren door de vakmensen van Elkwood Vloeren. Tip: neem indien mogelijk een klein stukje materiaal van uw vloer mee naar de zaak. Wij kunnen hier vrijblijvend een aantal kleurstalen op maken zodat u altijd de juiste kleur kiest.

Trap renovatie

Elkwood Vloeren renoveert bestaande trappen niet alleen met prefab oplossingen maar ook op een ambachtelijke wijze. Door deze werkwijze is het mogelijk volledig aan uw wensen te voldoen. De bekleding van de trap kan perfect aangepast worden aan de eventueel al aanwezige parketvloer. Uw trap wordt trede voor trede gelegd met de door u gekozen hardhoutsoort. Na het monteren en schuren wordt de trap met het door u gewenste product afgewerkt en is uw trap klaar voor gebruik.

Het voordeel van ons prefab traprenovatiesysteem ten opzichte van ons ambachtelijke systeem is de montagetijd. Wanneer we gebruik kunnen maken van prefab-treden en stootborden is uw trap in de meeste gevallen met een dag weer begaanbaar. De ambachtelijke variant vergt ons bij een trap van 13 of 15 treden meestal vier dagen werk inclusief droogtijd. Wij leveren prefab traprenovatie van Woodstairs, Renostairs, Trenovo en Elkostairs.

Laat u in onze showroom voorlichten welk systeem voor u het meest geschikt is.

keyboard_arrow_up