Tijdloze PVC vloeren van Green-Flor

Op zoek naar een tijdloze unieke vloer? Binnen de collectie PVC vloeren van Green-Flor tref je dat! De ontwerpen van de vloeren van Green-Flor zijn authentiek, oorspronkelijk en realistisch. Daarnaast bieden ze een breed scala aan exclusieve, tijdloze en trendsettende vloerontwerpen. De dessins van Green-Flor zijn nagenoeg allemaal beschermd. Daardoor zijn ze uniek in de markt!

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

De PVC vloeren van Green-Flor zijn nauwelijks te onderscheiden van echt!

De PVC vloeren van Green-Flor zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten- en natuurstenen vloeren. Dit komt hoofdzakelijk door de nieuwste geavanceerde druk- en productietechnieken. Hiermee kunnen ze origineel natuurlijk materiaal nauwkeurig namaken zoals de natuur het oorspronkelijk bedoeld heeft. Dit zie je dan ook vooral terug in de kleur, diepte en subtiele nuances.

Om dit natuurlijke gevoel nog eens extra te versterken zijn er verschillende zicht- en voelbare oppervlaktestructuren aangebracht. Een aantal vloeren binnen de collectie heeft ook een aangebrachte V-groef aan 4 zijden van de plank. Hierdoor ontstaat een exclusief karakter en komt de vloer daadwerkelijk tot leven.

De producten van Green-Flor zijn ontworpen voor maximaal comfort voor de gebruiker. Zo voelen ze bijvoorbeeld niet koud aan zoals de met veel andere hardde vloeren wel het geval is. Daarnaast beperkt het onderhoud zich tot alleen stofwissen of stofzuigen. en is de vloer ook nog eens uitstekend bestand tegen water of andere vloeistoffen!

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Green-Flor en hoe bepaalde vloeren er in een leefruimte uit zien? Bekijk het in de Green-flor floorsimulator. Of wil je weten hoe een bepaalde vloer in je eigen interieur past? Download dan de Green-Flor app voor IOS en bekijk de betreffende vloer in je eigen interieur!

Of op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up