PVC vloeren van Thardexo:
Kunststof maar toch het “hout-gevoel …”

 

Met een beetje verbeelding ruik je de lak en voel je de nerf. Je staart naar de monumentale vloer en vraagt je af wie er allemaal over de brede planken hebben gelopen. Je realiseert je dat er niets zo mooi is als doorleefd hout; verweerd en met nerven. Maar waarom voelt deze houten vloer zo comfortabel aan? Het geheim van de PVC vloeren van Thardexo.

De PVC vloeren van Thardexo hebben een zeer natuurgetrouwe houtbenadering. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en hebben ze een lange levensduur. Deze PVC vloeren komen het milieu tegemoet doordat ze gemaakt zijn met bio weekmakers en daarom dus ftlaatvrij zijn. Thardexo is toepasbaar in vochtige ruimtes en geschikt voor vloerverwarming. Ook werken ze loop-geluiddempend en zijn ze erg sterk doordat ze een harde, matte PU beschermlaag hebben.

PVC vloeren van Thardexo:
Alsof je het hout ruikt

Voelbare natuur; registered embossed…
De term registered embossed kom je vaak tegen bij Thardexo. Bij vloeren met ‘registered embossed’ is de houtstructuur tastbaar aanwezig.

Het milieu is topprioriteit bij de PVC vloeren van Thardexo

De PVC vloeren van Thardexo zijn voorzien van bio-weekmakers. Dat houdt in dat ze ftlaatvrij zijn. Dat is een belangrijk punt voor Thardexo. Maar ook voor jou en vooral voor het milieu. Het milieu is tenslotte van ons allemaal!

 

Onderhoudsarm

Doordat alle PVC vloeren standaard voorzien zijn van een harde, matte PU laag is schuren, lakken of oliën verleden tijd! Gemak dient de mens. Dat ontkent niemand!   Stofzuigen en/of dweilen is voldoende. Makkelijker kan het toch niet!

 

Demping loopgeluid

Kies je voor een Thardexo PVC vloer dan kies je voor een vloer die loopgeluid dempt. Vooral in appartementen is dit vaak een vereiste. Deze vloeren dempen loopgeluid met ca. 5 dB(A). Daarnaast komt het dempen van loopgeluid het wooncomfort ten goede! Hout en laminaat daarentegen “klost” als je erover heen loopt.

 

Breed toepasbaar

De PVC vloeren van Thardexo zijn bestand tegen vocht. Daardoor zijn ze ook uitermate geschikt om in een badkamer of douche te plaatsen. Maar ook vloerverwarming/-verkoeling is geen probleem voor deze PVC vloeren.

Of op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up