PVC vloeren van Floorlife

Een ijzersterke reputatie. Populair door de prachtige decors en de vele toepassingsmogelijkheden. De trend van het afgelopen jaar en de komende jaren! Ja, we hebben het over de PVC vloeren van Floorlife!

Binnen de collectie PVC vloeren van Floorlife tref je een ruim aanbod aan vloeren van alle soorten, maten, kleuren en decors. Voor ieder wat wils!

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

Profiteer van de voordelen van een PVC vloer. Je ziet en voelt een houten vloer, maar je hebt het gemak van een PVC vloer.  Een PVC vloer van Floorlife is makkelijk in onderhoud, zeer goed bestand tegen krassen en daarnaast ook nog eens makkelijk schoon te houden / te maken. Dat is wel zo prettig als je bijvoorbeeld huisdieren en/of kinderen hebt. Maar ook wanneer je, je tijd simpelweg aan andere zaken wilt besteden.

PVC vloeren van Floorlife in Dryback en click variant

Als je aan PVC denkt, denk je al snel aan de zogenaamde dryback stroken. Deze worden verlijmd op de bestaande egalisatievloer, waardoor een stevige vloer ontstaat.

Een gedeelte van de Floorlife PVC-stroken is ook verkrijgbaar als click variant. Hierbij zijn de stroken onderling met elkaar verbonden door een click verbinding die je vervolgens los of “zwevend” op een daarvoor geschikte ondervloer kunt plaatsen. Voordelen hiervan zijn dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is. Daarnaast is het ook mogelijk om deze vloer mee te verhuizen naar een andere ruimte of woning en kan hij gemakkelijk over een bestaande vloer gelegd worden.

Embossed in Register (EIR) ofwel natuurgetrouw

In de PVC collectie van Floorlife zitten een aantal natuurgetrouwe decors. Daarmee bedoelen we dat het reliëf van de plank overeenkomt met de print. In vaktaal wordt dit Embossed In Register (EIR), of register embossing genoemd. Floorlife spreekt liever van ‘natuurgetrouw’. Dan begrijp je het ook. Het verschil tussen een houten vloer en een PVC vloer is soms nauwelijks te zien of te voelen. Kom dat vooral eens ervaren bij ons in de showroom.

Benieuwd hoe een bepaalde vloer van Floorlife in jouw interieur zal staan? Upload een foto van de betreffende leefruimte en bekijk het snel!

Of op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up