Koop je PVC vloeren van Moduleo, dan koop je een luxe PVC / vinylvloer.

De PVC vloeren van Moduleo combineren de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve PVC / vinyltechnologie.

Met vier verschillende productassortimenten: Moods, Impress, Select en Transform,  biedt Moduleo afwerkingen met mooie hout- en steeneffecten zoals eik, wengé, teak, den, esdoorn, iep, beton, leisteen, blauwe steen en graniet.

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

De Select producten zijn ideaal voor residentieel gebruik, terwijl Transform met de slijtvaste toplaag zowel geschikt is voor residentieel als  ook voor commercieel gebruik. Het Select assortiment heeft een garantie van 15 jaar en  op Transform staat een garantie van 20 jaar. Impress is de nieuwste collectie die zowel geschikt is voor residentieel als ook voor commercieel gebruik. Het assortiment biedt alle voordelen van Select en Transform, maar het beschikt daarnaast over een fantastische textuur via reliëfdruk waarbij de noesten en nerven te zien en te voelen zijn, net als bij echt hout.

Productvoordelen

De PVC vloeren van Moduleo zijn:

  • Waterbestendig
  • Kras- en vlekbestendig
  • Geluids- en warmte-absorberend
  • Slipvast met R10 rating
  • Gemakkelijk schoon te maken

Daarnaast beschikken de PVC vloeren van Moduleo ook nog over een unieke Protectonite PU-slijtlaag die de vloer beschermt tegen vlekken en vuil. Het Transform-assortiment heeft de dikste slijtlaag, waardoor deze producten ideaal zijn voor ruimtes met veel passage. Impress heeft een unieke textuur via reliëfdruk die echt leven brengt in de vloer.

PVC vloeren van Moduleo

Alle PVC / vinylvloeren van Moduleo worden zorgvuldig ontworpen om de unieke patronen en texturen uit de natuur te weerspiegelen. Onze producten bieden eindeloze creatieve mogelijkheden. Elke plank heeft zijn eigen karakter, waarbij vermeden wordt dat het patroon zich herhaalt. Zo krijgt elke ruimte echt een unieke uitstraling.

De PVC vloeren van Moduleo zijn gemakkelijk te installeren met de CLICK technologie

Alle producten van Moduleo beschikken over de mogelijkheid tot installatie via de CLICK-technologie. Hierdoor is geen uitvoerige voorbereiding nodig en zijn ook kleefmiddelen overbodig. Daardoor is de vloer veel sneller geïnstalleerd, en wordt het normale leven in huis of de normale activiteiten op het werk minder lang verstoord. Onze vloeren zijn ook verkrijgbaar met een traditionele Dryback installatie.

Milieuvriendelijke vloer: feelgood keuze

Moduleo is ontworpen en geproduceerd in de state-of-the-art fabriek in België. Alle producten zijn uitvoerig getest en beschikken over een R10 anti-sliprating. Dit betekent dat ze aan de voeten veiliger zijn dan heel wat van hun natuurlijke tegenhangers. Moduleo behaalde de ISO-certificeringen voor kwaliteitsbeheer en milieu praktijken. We behaalden de wereldwijde standaard voor kwaliteitsbeheer ISO 9001 en de ISO 14001 die de ecologische vereisten voor efficiënt beheer definieert. Moduleo is er trots op te beschikken over BREEAM ratings voor zijn producten en een A+ Indoor Air Quality (IAQ) certificering. We beschikken ook over een BRE A+ rating.

Alle producten van  Moduleo worden gerecycled en bevatten tot 50% gerecycled materiaal. Bovendien is tot 40% van de energie die verbruikt is tijdens het productieproces afkomstig van drie windmolens die gebouwd zijn in de speciaal daarvoor opgerichte milieuvriendelijke fabriek in Avelgem, België.

Nieuwsgierig geworden naar de collectie van Moduleo en hoe bepaalde vloeren er in een leefruimte uit zien? Bekijk het in de Moduleo roomplanner.

Of op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up