Bauwerk Parkett

Maar liefst 80 jaar al produceert Bauwerk Parkett met Zwitserse nauwkeurigheid karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Gezond leven, duurzaamheid, design en vakmanschap zijn belangrijke pijlers voor Bauwerk Parkett. Dit zie je goed terug in het eersteklas kwaliteitsparket. Om deze kwaliteit te kunnen waarborgen is er maar een selecte groep parketteurs in Nederland dat dit mooie merk mag aanbieden. Elkwood Vloeren is hier een van! U bent van harte welkom in onze showroom aan de Icarus in Heerenveen wanneer u deze prachtige vloeren graag in het echt wilt bekijken.

Bauwerk Parkett op vloerverwarming, het kan écht!

Parket op vloerverwarming. In Zwitserland doen ze het al sinds de jaren ’70. Hier duurde het wat langer voor het goed van de grond kwam. Maar Bauwerk Parkett is hier uitermate geschikt voor. Het hangt van de warmtedoorlaatweerstand af of een houten vloer geschikt is voor vloerverwarming. Bauwerk Parkett onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

Kortom dit zijn de 7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parkett:

  • Natuurlijk levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme.
  • Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt.
  • Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek.
  • Een parketvloer voelt aangenaam warm aan en is daarnaast erg sfeervol.
  • Tijdloos mooi. Houten vloeren zijn geschikt voor iedere woonstijl.
  • Makkelijk te onderhouden. Met de juiste onderhoudsproducten is het erg makkelijk te onderhouden.
  • Als je de vloer goed onderhoud kan hij meerdere generaties mee gaan. Daarnaast kan de vloer bewerkt worden als je toe bent aan een andere kleur of uitstraling.

Benieuwd naar de collectie? Bekijk hem in onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen of kijk in onze webshop!

keyboard_arrow_up