Di Legno verouderde eiken vloeren

Sinds 1994 is Elkwood Vloeren uw leverancier voor Di Legno verouderde eiken vloeren voor Friesland, Groningen en Drenthe.

Met behulp van de door Di Legno ontwikkelde verouderingstechniek wordt aan nieuw hout een doorleefd uiterlijk gegeven. Daardoor krijgt het hout een gerijpt uiterlijk dat zowel in oude kastelen als in moderne woningen een sfeer van karaktervolle degelijkheid oproept. Maar ook strak, sober en modern is mogelijk. Bovendien combineert dat perfect samen met gepatineerd hout. Daarbij heeft de verwerkingstechniek grotendeels ook een ambachtelijk karakter. De planken die na een streng selectieproces goedgekeurd zijn om tot parket te verwerken, doorlopen tot acht verschillende bewerkingen. Al die bewerkingen worden met grote zorgvuldigheid uitgevoerd en leiden daardoor tot perfect maatwerk. De vloeren worden voor u op maat gemaakt en volledig aangepast aan uw persoonlijke voorkeur en wensen. U ervaart het karakter van door de jaren getekend hout met de garantie van een nieuw kwaliteitsproduct.

Er zijn tal van opties beschikbaar

Er is een overvloed aan keuzes: U kunt kiezen voor massieve of gelaagde vloeren in smalle of brede planken. Daarnaast kunt u kiezen voor stroken- of patroonvloeren zoals bijvoorbeeld de populaire visgraat vloeren. We zullen nooit uw persoonlijke smaak en voorkeur uit het oog verliezen. We komen u tegemoet aan elke individuele wens. Ook voor de functionaliteit van uw vloer in een hedendaagse woonomgeving heeft Di Legno aandacht: vloerverwarming of -koeling is perfect mogelijk. In onze showroom in Heerenveen laten we een groot gedeelte van de actuele collectie van Di Legno verouderde vloeren zien op grote panelen van 200 x 100 cm. Op deze wijze kunt u goed de uitstraling van de Di Legno verouderde vloeren beoordelen.

Di Legno verouderde eiken vloeren en duurzaamheid

Duurzaamheid betekent voor Di Legno respect voor de natuur. Dat is immers de bron van de grondstof voor Di Legno vloeren. Daarom gebruiken ze alleen hout van leveranciers die strenge internationale normen en regels naleven. Ze moeten natuurvriendelijk zijn en aan duurzaam bosbeheer doen. Ze mogen geen roofbouw plegen op ons bosbestand. Alle leveranciers van Di Legno zijn PEFC-gecertificeerd. Zo kunnen wij u in dit opzicht de beste garantie bieden.

Benieuwd naar al onze houten vloeren? Bekijk ze hier!

Hieronder een filmpje waarin één van onze parketteurs een Di Legno visgraat vloer aan het leggen is.

keyboard_arrow_up