Floer; Mooi als hout, praktisch als PVC

Eiken vloeren geschikt voor het hele gezin? Bij Floer is dat mogelijk! Met de PVC vloeren van Floer ervaar je de passie voor hout! Floer produceert namelijk eiken vloeren met alle voordelen van PVC. Doordat de vloeren 3D houtstructuren (ook wel register embossed genoemd) en levensechte hout designs hebben, zijn ze net echt. Daarbij hebben deze vloeren ijzersterke slijtlagen waardoor ze ook nog eens erg duurzaam zijn. Een mooie bijkomstigheid is dat ze bovendien ook nog eens voorzien zijn van het REACH certificaat. Dat houdt in dat het PVC eco-vriendelijk geproduceerd is uit schoon PVC en net zo veilig is als kinderspeelgoed. Zo dragen ze bij aan een schoon binnenmilieu!

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

De PVC vloeren van Floer bestaan uit 4 collecties. Dorpen, Bossen, Visgraat en Walvisgraat. Daarnaast zijn de vloeren beschikbaar in een click- en een plakversie. Sommige vloeren binnen de collectie zijn leverbaar in extra brede of lange planken, tegels of visgraat.

Plak en Click PVC vloeren

Iedereen kent van PVC wel de plak variant maar Floer biedt daarnaast ook nog de PVC Click vloeren. Erg handig voor de doe-het-zelfvers. Deze click PVC vloeren hebben een rigid mineraal kern bestaande uit een combinatie van polymeren en steenmineralen waardoor er een ijzersterke en stabiele click PVC vloer ontstaat. De click PVC vloeren van Floer hebben een handige Fastclick verbinding waardoor ze gemakkelijk zelf te installeren zijn.

De plak PVC vloeren worden verlijmd op de ondergrond. Hierdoor liggen ze uiterst strak. Maar zijn we wel iets moeilijker zelf te installeren. De ondervloer moet namelijk eerst volledig geëgaliseerd worden alvorens de plak PVC planken geplakt kunnen worden.

Bekijk de volledige collectie PVC van Floer in onze webshop

Bent u op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up