Ga je voor comfort dan ga je voor de PVC vloeren van Wicanders

De PVC vloeren van Wicanders bieden veel comfort in je woning of bedrijfspand. De vloeren hebben namelijk een unieke samenstelling waarbij er kurk verwerkt is in de PVC / vinylvloer. Zo profiteer je van veel natuurlijke voordelen voor jezelf en het milieu.

BEKIJK DE COLLECTIE NU DIRECT VIA ONDERSTAANDE BUTTON.

Thermische isolatie eigenschappen

Je bespaart namelijk veel energiekosten met de vloeren van Wicanders. Dit komt doordat het kurk in deze vloeren thermische isolatie eigenschappen biedt. Wat zorgt voor een optimale vloertemperatuur gedurende het hele jaar door. Zo heb je een heerlijke warme comfortabele sfeer in huis.

PVC vloeren van Wicanders zijn stille vloeren

Daarnaast werkt het kurk in de vloeren ook nog eens erg geluiddempend wat maakt dat je niet alleen een hele stille vloer krijgt qua loopgeluid. Maar ook het geluid in de ruimte wordt gedempt.

De PVC vloeren van Wicanders hebben een rijke textuur voor een intens en natuurlijk realisme

De vloeren van Wicanders hebben een luxueuze uitstraling en zijn verkrijgbaar in veel prachtige dessins met hout of steen look. Voor elk type vloer is een specifieke oppervlakte textuur ontwikkeld, zodat elke vloer opmerkelijk realistisch oogt.

Met de revolutionaire “Register Embossing” technologie is Wicanders in staat om indrukwekkende oppervlakte texturen aan te brengen om ieder dessin een gevoel van diepte te geven. Het resultaat is een kwaliteitsvloer waarin de natuurlijke texturen nauwelijks te onderscheiden zijn van echt hout of steen.

Daarnaast is de slijtlaag ook nog eens van hoge kwaliteit waardoor de vloer goed bestand is tegen krassen.

Loopcomfort

Ook weer mede door het kurk wat in de PVC / vinyl vloeren van Wicanders verwerkt is zijn de vloeren erg comfortabel om op te lopen. Kurk is erg flexibel en heeft uitstekende schokabsorberende eigenschappen wat voor uniek bewegingscomfort zorgt.

De PVC / vinyl vloeren van Wicanders zijn hierdoor zachter dan hout en harder dan tapijt. De perfecte mix voor het absorberen van de impact van een hiellanding. Dit verlicht de spanning op je rug en benen, maar is stabiel genoeg om de voetimpuls te behouden en vermoeidheid bij het lopen te verminderen. Dit, samen met het warme gevoel van deze vloeren, maakt dat je zelfs op blote voeten een gevoel van aangename warmte en zachtheid ervaart.

Bekijk de volledige collectie PVC vloeren van Wicanders in onze webshop

Bent u op zoek naar meer informatie over PVC in zijn algemeenheid? Bekijk deze pagina.
keyboard_arrow_up