Houten vloeren in Heerenveen

Zoekt u een houten vloer in Heerenveen. Wij helpen u graag! Bekijk ons ruime aanbod in vloeren in onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen of bekijk het in onze webshop. Wij hebben al veel houten vloeren in Heerenveen en omstreken gelegd. Maar ook voor parket, PVC, laminaat of kurk kunt u bij ons terecht. Wij zijn van alle markten thuis.

Wij komen onze klanten graag in al hun wensen op het gebied van vloeren tegemoet. Daarom produceren wij houten vloeren in onze eigen werkplaats. Zo zijn er allerlei bewerkingen en afwerkingen mogelijk. Te denken aan het simpele schuren of beitsen maar ook borsten, branden roken en bezagen behoren tot onze mogelijkheden. Verder kunnen wij uw vloer geheel naar smaak oliën of lakken. Dit kan zowel transparant als in kleur.

Al onze parketteurs hebben jarenlang ervaring in het leggen van allerlei verschillende soorten vloeren. Van visgraat tot een Hongaarse punt, het is allemaal mogelijk.

Ook als u al in het bezit bent van een houten vloer in Heerenveen of omstreken die toe is aan een opknapbeurt kunnen wij u van dienst zijn. Wij komen graag bij u langs om te kijken wat er mogelijk is.

U wens is onze opdracht!

keyboard_arrow_up