Houten vloeren in Leeuwarden

U bent op zoek naar houten vloeren in Leeuwarden en heeft een specifiek beeld in uw hoofd van een bepaalde vloer die u wilt hebben? Stop met zoeken….

Elkwood helpt u graag. Wij maken houten vloeren op maat in onze werkplaats. Nagenoeg alles is mogelijk. Behandelingen die wij uitvoeren om de vloer naar uw wens te creëren zijn bv.: Het simpele schuren of beitsen maar ook roken, borsten, bezagen of branden behoren tot de mogelijkheden. En als finishing touch oliën of lakken wij uw vloer nog geheel naar uw smaak af. U heeft de keuze om dit transparant of in een kleur te doen.

Bent u niet zo creatief en kiest u liever gewoon een bestaande vloer. Dan kunt u terecht in onze showroom (Icarus 17) of in onze webwinkel. Van nagenoeg al onze vloeren zijn stalen beschikbaar die u bij u thuis in de betreffende ruimte met de juiste lichtval kunt beoordelen. Zo kunt u een goede keuze maken voor uw woning in Leeuwarden.

Wij bieden niet alleen maar houten vloeren in Leeuwarden maar ook voor laminaat, kurk, PVC of parket kunt u bij ons terecht. Nieuwsgierig? Kom langs in onze showroom in Heerenveen. Hier treft u een grote collectie houten vloeren op grote stalen zodat u een goed beeld heeft van hoe de vloer er uit zou kunnen komen te zien in uw woning in Leeuwarden. Vanuit Leeuwarden rijdt u hier al in +/- 30 minuten heen.

keyboard_arrow_up