Houten vloeren in Joure

Op zoek naar houten vloeren in Joure? Doordat wij houten vloeren kunnen bewerken en afwerken in onze eigen werkplaats is nagenoeg alles mogelijk. Dus ziet u ergens een  mooie vloer? Maak een foto en wij maken hem voor u!

Het kan nog best lastig zijn om uit al die vloeren een goede keus te maken. U kunt namelijk niet alleen voor houten vloeren in Joure bij ons terecht. Maar wij verkopen ook PVC, kurk en laminaat. De keuze is dus reuze…

Wij zullen samen met u alle opties bij langs gaan. Zo komen we vanzelf uit bij de vloer die het beste bij uw situatie past.

Om zeker te weten dat deze vloer goed bij uw woning in Joure past is het verstandig dat u een staal van de betreffende vloer mee naar huis neemt. Dan kunt u bekijken hoe de vloer eruit ziet met de betreffend omgevingskleuren en lichtval. Want in onze showroom zal de vloer er anders uit zien dan bij u thuis. Wanneer u definitief een keuze gemaakt heeft komen wij graag bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken en de vloer voor u op te meten.

Wij leveren onze vloeren door heel Nederland. Dus benieuwd naar ons assortiment? In +/- 15 minuutjes rijdt u vanaf uw woning in Joure naar onze showroom in Heerenveen (Icarus 17). Nieuwsgierig of wilt u vast wat inspiratie op doen? Neem dan een kijkje in onze Elkwood webshop.

keyboard_arrow_up