Houten vloeren in Friesland

Wanneer u op zoek bent naar houten vloeren in Friesland bent u bij ons aan het goede adres. Elkwood levert houten vloeren in Friesland en omstreken. U treft ons in het midden van Friesland in Heerenveen. Bekijk ons aanbod op onze website of kom langs in onze showroom. Wij bieden een ruim assortiment en zijn van alle markten thuis. Parket, hout, kurk, PVC en Laminaat? Wij verkopen het allemaal. Voor ieder wat wils!

Uw wens is onze opdracht!

Wij verkopen houten vloeren in Friesland van hoogwaardige kwaliteit. Nagenoeg al ons hout is afkomstig van Europese bodem. U heeft keus uit wel 40 verschillende houtsoorten en al onze houten vloeren worden in onze eigen werkplaats bewerkt en afgewerkt.

Dat betekend dus ook dat wij de vloer geheel naar uw wens kunnen maken. Er zijn namelijk vele bewerkingen mogelijk zoals: branden, borstelen, roken, bezagen, beitsen of schuren. Daarnaast kan uw houten vloer ook afgewerkt worden met olie voor een matte uitstraling of lak voor een glanzend resultaat en dat in elke gewenste kleur of transparant.

Lengtes en Breedtes

De lengte en Breedte van een plank is ook erg bepalend voor het uiterlijk van uw vloer. Ook hierin kunnen wij u goed tegemoet komen. Wij verkopen onze houten vloeren in veel verschillende lengte en breedte maten. Kiest u voor onze extra lange planken dan creëert u een ruimtelijke sfeer in uw woning in Friesland.

Werkwijze voor houten vloeren in Friesland

In onze showroom is ruim aanbod van houten vloeren op grote stalen ten toon gesteld. Samen met u bespreken we graag de mogelijkheden voor uw woning in Friesland.

Al onze parketteurs hebben jaren lang ervaring in het leggen van houten vloeren in Friesland en omstreken. Wanneer u de keuze maakt om uw vloer door ons te laten leggen bent u verzekerd van het feit dat uw vloer wordt gelegd door een echte vakman. Door onze persoonlijke aandacht en vakkundige parketteurs haalt u een prachtige vloer in huis!

Benieuwd naar ons aanbod en wilt u alvast wat inspiratie op doen? Bekijk een gedeelte van ons aanbod in onze webwinkel.

keyboard_arrow_up