Houten vloeren in Franeker

Wij verkopen alleen kwalitatief goede houten vloeren. Het grootste gedeelte van onze houten vloeren is van Europees eikenhout. Qua houten vloeren in Franeker bieden wij planken vloeren, massieve vloeren, Duoplank vloeren, patroon vloeren, visgraat vloeren, Hongaarse punt vloeren, Tilja vloeren, Tapis vloeren, fineerparket en nog veel meer…

Houten Duoplank vloeren

De meest gekozen houten vloeren in Franeker zijn Duoplank vloeren. Deze vloeren leveren wij in verschillende lengte en breedte maten. Een fijne eigenschap van duoplank vloeren is dat ze nagenoeg niet werken. Dit komt doordat de constructie bestaat uit een kruislings verlijmde opbouw. Een duoplank vloer bestaat uit twee lagen en is standaard gemaakt van 12 mm watervast verlijmd berken multiplex met een massief eiken bovenlaag van 4 mm dik.

Een ander voordeel van duoplank vloeren is dat ze geheel naar uw smaak gemaakt kunnen worden. Doordat wij houten vloeren  in onze eigen werkplaats maken is bijna alles mogelijk. Bewerkingen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn: schuren, bezagen, schaven, roken, borsten en branden. Verder kunnen wij uw vloer beitsen, oliën of lakken in iedere gewenste kleur of transparant.

Natuurlijk verkopen wij ook kant en klare houten vloeren in Franeker. Maar als daar niet datgene tussen zit wat u voor ogen heeft dan kunnen wij u ook van dienst zijn. Uw wens is onze opdracht.

Wij helpen u graag!

In onze showroom in Heerenveen (Icarus 17) kunt u een vloer naar uw smaak uitkiezen. Natuurlijk is het best moeilijk om uit al die vloeren een goede keus te maken. Daarbij helpen wij u graag. Wij zullen samen met u alle opties bij langs gaan. Zo komen we vanzelf uit bij de vloer die het beste bij uw situatie past.

Om zeker te weten dat deze vloer goed bij uw woning in Franeker past is het verstandig dat u een staal van de betreffende vloer mee naar huis neemt. Dan kunt u bekijken hoe de vloer eruit ziet met de betreffend lichtval. Want in onze showroom zal de vloer er anders uit zien dan bij u thuis. Wanneer u definitief een keuze gemaakt heeft komen wij graag bij u langs om de situatie bij u thuis te bekijken en de vloer voor u op te meten.

Voor vragen neemt u contact met ons op via 0513 22 6015 of mailt u ons op info@elkwood.nl
Alvast wat inspiratie op doen? Dat kan in onze Elkwood Webhop.

keyboard_arrow_up