Logo Elkwood Vloeren

Vraag een GRATIS interieuradvies aan, gegeven aan huis door onze styliste Bridget. Laat je gegevens achter en wij nemen spoedig contact op om jouw wensen te bespreken!

  Is je interieur toe aan een nieuwe vloer? Vraag dan een GRATIS interieuradvies aan, gegeven aan huis door onze styliste Bridget. Maak snel een afspraak en krijg exclusief advies op maat!

  Bridget is een expert op het gebied van interieurstyling en weet daarom precies welke vloer het beste bij jouw situatie past. Daarnaast zijn de vloeren ook nog eens goed betaalbaar!

  Laat deze unieke kans niet liggen en schrijf je snel in voor het GRATIS interieuradvies

  Onze voordelen:

  ✅ Groot assortiment

  ✅ Alles is mogelijk

  ✅ Op maat gemaakt

  ✅ Ruim 25 jarig ervaring

  ✅ 20 jaar garantie!

  Ambachtelijk vakmanschap, creatieve oplossingen, constante kwaliteit en stipte naleving van afspraken kenmerken Elkwood Vloeren. Onder leiding van Rob en Tjarda van der Wal is Elkwood Vloeren uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende vloerspecialisten van Noord-Nederland. Overtuig uzelf en bezoek onze showroom aan de Icarus 17 in Heerenveen.

  Bij Elkwood Vloeren vindt u alle soorten “harde vloerbedekking”. Van ambachtelijk gelegde visgraatvloeren in de meest mooie patronen tot slijtvaste pvc-vloeren. Ook voor de doe-het-zelver bieden wij u een ruim assortiment in de bekende merken.

  keyboard_arrow_up